De trilogie gaat over drie meiden met ieder hun eigen verborgen litteken. De boeken zijn los van elkaar te lezen

 

Verslingerd

Deel 2 van de trilogie Verborgen Littekens

 

Het liefst tekent Gwen de hele dag, zowel thuis als op school. Behalve op de gang, dan let ze op of ze een groepje jongens met capuchons ziet.

Na schooltijd rijdt ze, op haar oude fiets, met haar vriendin Katja naar huis. Onderweg praten ze over jongens en bedenken ze welke docenten een relatie met elkaar hebben. In Katja’s kamer voelt Gwen zich geborgen, ze voelt de liefde die in het huis hangt.

 

Dit is precies wat Gwen thuis mist met een moeder die meestal weg is en als ze al thuis is, schreeuwt tegen haar stiefvader. Op die momenten vlucht Gwen naar haar kamer en is ze blij met de harde muziek van haar broertje Daryll. Tijdens het lopen van haar krantenwijk bedenkt Gwen met Katja hoe ze aan een date kunnen komen. Gwen raakt helemaal verslingerd op Danny. Tot die ene dag...

 

Door een verkeerde beslissing wordt het leven van Gwen een nachtmerrie

 

Nu verkrijgbaar in Westlandse boekhandels, klik hier voor het Ebook en klik hier voor de paperback.

Verdraaid Goed

Deel 1 van de trilogie Verborgen Littekens

 

Tijdens haar studie in Rotterdam zit Crystal niet lekker in haar vel. Als ze aangesproken wordt door haar studiegenootje Mandy weet ze niet goed wat ze daarmee aan moet. Ze observeert hoe Mandy met anderen omgaat, was zij zelf maar zo zelfverzekerd. Crystal ontwijkt zoveel mogelijk mensen, ook haar huisgenoot Mark.

Met muziek op, meestal van Michael Jackson, fietst ze door haar woonplaats Den Haag als fietskoerier. Dan dagdroomt ze van werken als dj. Als ze klaar met werken is gaat ze regelmatig naar haar broer Ruben die haar als zijn kleine zusje ziet, ook al is ze 19 jaar. Ze vertelt hem over haar droom en hij spoort haar aan om een set te kopen.

 

Zou het haar lukken om haar droom om dj te worden te bereiken? Zou ze dat durven, nadat ze zolang gepest is en vervagen daarmee haar littekens?

 

Verdraaid Goed is het eerste deel van de trilogie ‘Verborgen littekens.’ Alle nummers die in het boek voorkomen, kun je vinden in de lijst op Youtube.

 

'Ze voelt zich als een beest in een kooi, gevangen, opgesloten.’ Voor mij ontzettend herkenbaar! Iets wat de meeste mensen niet snappen, geweldig geschreven! – dj Snoey

De paperback is verkrijgbaar bij The Read shop in Naaldwijk,