Ook Crystal zegt 'Stop pesten'

Pesten, het gebeurd nog steeds, te vaak, bij teveel mensen. Net als bij Crystal, haar pestverleden achtervolgt haar van voortgezetonderwijs, naar de HBO. Gelukkig heeft zij haar broer Ruben bij wie ze steun vindt en de muziek. Met Verdraaid Goed wil ik mensen die gepest worden een hart onder de riem steken. Ken jij iemand die gepest wordt of werd en het daar moeilijk mee heeft? Geef ze dan mijn boek, zodat ook zij weer kunnen stralen!

Lees meer »

Nu in de nieuwsbrief van Uitgeverij WillowTreez

Uitgeverij WillowTreez heeft een nieuwsbrief met daarin iedere maand een boek van een Nederlandse YA schrijver. Deze maand sta ik erin! Als je kunt je hier aanmelden en dan krijg je een gratis leesfragment van Verdraaid goed. 

Verdraaid veel leesplezier!

Lees meer »

Nieuw: boekenspot.nl

Vandaag stond er een groot artikel in Trouw over de lancering van de nieuwe site Boekenspot.nl

Boekenspot is een nieuw initiatief voor lezers om schrijvers te vinden en voor schrijvers om meer lezers te vinden. Vanaf vandaag kun je terecht op deze site. Je kunt er al zestien schrijvers vinden, zoeken op genre, naam of titel. En.... ik ben een van die zestien schrijvers die je er kunt vinden :-) 

Lees meer »

Hier heb ik eindeloos naar de knipperende cursor gestaard, vaak veel te lang op Facebook en You tube gekeken voordat ik aan het schrijven begon en is Verdraaid Goed aan geschreven.

Nadat we een huis gekocht hadden was het eindelijk zover, ik kon een kamer indelen voor het schrijven. Ik was als een kind zo blij en helemaal met mijn nieuwe werkplek. Alleen die oude eettafel kon natuurlijk echt niet meer. Na veel zoeken had ik hem eindelijk gevonden: mijn bureau.

Hier heb ik eindeloos naar de knipperende cursor gestaard, ging ik maar een uurtje op de computer, vaak net iets te lang op Facebook en You tube gekeken voordat ik aan het schrijven begon en is Verdraaid Goed aan geschreven. Nu is het tijd geworden voor een nieuwe werkplek.

Ik ben op zoek naar iemand die ik blij kan maken met mijn 'oude' bureau. In het laatje ligt misschien nog wel wat inspiratie voor een verhaal, dat krijg je er gratis bij ;-) 

Lees meer »

Tijdens het eerste Westlandse boekengala mocht ik als jurylid een winnaar bekend maken

Gisteravond ben ik naar het eerste Westlandse boekengala geweest. Het was een mooie avond met heel veel variatie. Ik was zelf het meest geraakt door het optreden van Fresku. En sinds vandaag ervaar ik het eten van een mandarijn heel anders ?. Na het voorlezen van de genomineerden proza en poëzie stukken mocht ik de prijzen voor de categorie 14 tot en met 18 jaar overhandigen. Al met al een zeer geslaagd eerste boekenbal

Lees meer »

Zou Crystal ook verslaafd zijn van deze onwijs lekkere mash up van Michael?

Sinds kort heb ik een onwijs lekkere mash up van Michael Jackon gevonden. Als ik hem zie en hoor moet ik aan Crystal denken. Zij zou echt jaloers zijn op deze dj. Hoe hij met een druk op een paar knopjes zo'n mix kan maken, echt super knap. En natuurlijk extra lekker omdat het heel veel nummers van Michael Jackson zijn. Ben je benieuwd, klik dan hier

Lees meer »

Iedere dag werken aan Verslingerd

Na een schrijfdip van een paar weken is het me nu eindelijk weer gelukt om weer in de schrijfflow te zitten. Ik schrijf nu weer iedere dag, soms is dat maar een kwartier maar toch weer even aan mijn verhaal kunnen werken. Daardoor pak ik het iedere dag weer makkelijk op en ook de rest van de dag ben ik er vaak mee bezig. Vandaag ben ik naar de schommel gegaan waar mijn hoofdpersoon Gwen vaak naartoe gaat met haar vriendin Katja. Even de sfeer proeven door op een schommel te zitten. Even leek het of Gwen naast me zat, heen en weer schommelde en tegen me praatte.

Lees meer »