Nog even in het oude jaar aan Verslingerd werken

Nog een paar uren en dan is 2017 voorbij.

Met hulp van mijn proeflezers heb ik veel aan mijn verhaal kunnen werken. Er zijn heel wat herschrijfversies geweest en iedere keer heb ik weer het idee dat het verhaal er beter door is geworden! 

Nu ben ik met de laatste herschrijffase bezig, nog een keer goed naar iedere scene kijken, klopt het wel, heb ik de zintuigen en gevoelens goed verwoord en welk weer/nieuws was er op die datum in 2008?

Het voelt goed om ook vandaag nog even aan Verslingerd te werken, maar nu ga ik de computer afsluiten en genieten. Van de gezellligheid, familie, oliebollen, champagne en natuurlijk het vuurwerk.

Ik wens iedereen een hele fijne avond en een super 2018!!!

Lees meer »

Boekentip van vrouw op eigen benen

Deze website is speciaal voor alle vrouwen die de kracht in zichzelf willen vinden!

Dingen in het leven toepassen waar je nu nog te weinig van weet? ‘Vrouw op eigen benen’ laat zien dat bepaalde dingen heel simpel zijn… zolang je maar weet hoe ze werken!

 

Deze site heeft ook een boekentip en de tip van deze maand: Verdraaig goed! Daar ben ik super blij mee. Vooral omdat deze site een goede boodschap heeft die goed bij mijn boeken past.

Lees meer »

‘Verdraaid goed’ is een eerlijk boek en, ondanks het zware thema, zeker geen zwartgallig verhaal. De schrijfstijl van Van den Beukel is veelbelovend. Wanneer zij doorgaat met schrijven en haar talent verder ontwikkelt, dan zal het mij niet verbazen wanneer er nog veel boeken van haar hand verschijnen.

Het is alweer een tijde geleden dat ik deze recensie kreeg en die heb ik wel op Facebook gezet, maar niet op deze site. En ik ben er juist zo trots en blij mee.

Zeker omdat Hanneke in deze recensie schrijft dat het haar niet zal verbazen als er nog veel boeken van mijn hand verschijnen! Want ik ben druk bezig met herschrijven en ben zelfs al bezig met plannen voor de volgende boekpresentatie. Deze zal in het voorjaar van 2018 zijn!

Lees meer »

Ook Crystal zegt 'Stop pesten'

Pesten, het gebeurd nog steeds, te vaak, bij teveel mensen. Net als bij Crystal, haar pestverleden achtervolgt haar van voortgezetonderwijs, naar de HBO. Gelukkig heeft zij haar broer Ruben bij wie ze steun vindt en de muziek. Met Verdraaid Goed wil ik mensen die gepest worden een hart onder de riem steken. Ken jij iemand die gepest wordt of werd en het daar moeilijk mee heeft? Geef ze dan mijn boek, zodat ook zij weer kunnen stralen!

Lees meer »

Nu in de nieuwsbrief van Uitgeverij WillowTreez

Uitgeverij WillowTreez heeft een nieuwsbrief met daarin iedere maand een boek van een Nederlandse YA schrijver. Deze maand sta ik erin! Als je kunt je hier aanmelden en dan krijg je een gratis leesfragment van Verdraaid goed. 

Verdraaid veel leesplezier!

Lees meer »

Nieuw: boekenspot.nl

Vandaag stond er een groot artikel in Trouw over de lancering van de nieuwe site Boekenspot.nl

Boekenspot is een nieuw initiatief voor lezers om schrijvers te vinden en voor schrijvers om meer lezers te vinden. Vanaf vandaag kun je terecht op deze site. Je kunt er al zestien schrijvers vinden, zoeken op genre, naam of titel. En.... ik ben een van die zestien schrijvers die je er kunt vinden :-) 

Lees meer »

Hier heb ik eindeloos naar de knipperende cursor gestaard, vaak veel te lang op Facebook en You tube gekeken voordat ik aan het schrijven begon en is Verdraaid Goed aan geschreven.

Nadat we een huis gekocht hadden was het eindelijk zover, ik kon een kamer indelen voor het schrijven. Ik was als een kind zo blij en helemaal met mijn nieuwe werkplek. Alleen die oude eettafel kon natuurlijk echt niet meer. Na veel zoeken had ik hem eindelijk gevonden: mijn bureau.

Hier heb ik eindeloos naar de knipperende cursor gestaard, ging ik maar een uurtje op de computer, vaak net iets te lang op Facebook en You tube gekeken voordat ik aan het schrijven begon en is Verdraaid Goed aan geschreven. Nu is het tijd geworden voor een nieuwe werkplek.

Ik ben op zoek naar iemand die ik blij kan maken met mijn 'oude' bureau. In het laatje ligt misschien nog wel wat inspiratie voor een verhaal, dat krijg je er gratis bij ;-) 

Lees meer »

Tijdens het eerste Westlandse boekengala mocht ik als jurylid een winnaar bekend maken

Gisteravond ben ik naar het eerste Westlandse boekengala geweest. Het was een mooie avond met heel veel variatie. Ik was zelf het meest geraakt door het optreden van Fresku. En sinds vandaag ervaar ik het eten van een mandarijn heel anders ?. Na het voorlezen van de genomineerden proza en poëzie stukken mocht ik de prijzen voor de categorie 14 tot en met 18 jaar overhandigen. Al met al een zeer geslaagd eerste boekenbal

Lees meer »

Zou Crystal ook verslaafd zijn van deze onwijs lekkere mash up van Michael?

Sinds kort heb ik een onwijs lekkere mash up van Michael Jackon gevonden. Als ik hem zie en hoor moet ik aan Crystal denken. Zij zou echt jaloers zijn op deze dj. Hoe hij met een druk op een paar knopjes zo'n mix kan maken, echt super knap. En natuurlijk extra lekker omdat het heel veel nummers van Michael Jackson zijn. Ben je benieuwd, klik dan hier

Lees meer »