Op 28 oktober 2018 is het tweede deel van de trilogie Verborgen Littekens uitgekomen.

 

Op 27 mei 2016 heb ik mijn tweede boek 'Verdraaid Goed' uitgegeven: een droom die werkelijkheid is geworden door hard werken, doorzetten en mij niet van mijn stuk te laten brengen. Ik heb een boekpresentatie georganiseerd (inclusief pers) en deze website gemaakt. 

Sinds 2015 ben ik lid van ‘Schrijvers tussen de kassen’, een vereniging van regio Westland. Tijdens ‘De avond van mooie woorden’ heb ik een fragment van mijn boek voorgedragen. 
In maart 2017 werd het eerst boekengala in het Westland georganiseerd en ik was jurylid van de schrijfwedstrijd die onze vereniging organiseerde. 

In december 2011 heb ik een tweede plek behaald bij een wedstrijd van stichting DOEL, met o.a. Ronald Giphart als jurylid. Mijn verhaal heette ‘De Reunie’ en was een korte thriller voor young adults.

Om mezelf scherp te houden ben ik lid van Schrijven magazine geweest.

Ook was ik actief lid van Verhalensite.com: een site van schrijvers van alle genres. Daar heb ik meegedaan aan online schrijfopdrachten en las ik veel verhalen van anderen. Helaas is deze site opgeheven.

In 2005 volgde ik een schrijfcursus in Naaldwijk. Na het afronden van deze cursus, heb ik schrijfgroep Enigma opgericht. In deze groep zaten streekgenoten en over het algemeen schreven we fictie. 

In 2004 heb ik de cursus creatief schrijven gevolgd, een cursus van de VAK in Delft.

 

Al van kinds af aan hield ik van schrijven, van dagboek tot opstel. Op een dag besloot ik om een boek te schrijven. Dat werd het kinderboek met korte verhalen: Sam op de Rolpaal en kwam in 2004 uit.