Verslingerd

Wat ik nou vind van Sandra Poortman: Een boek met een boodschap, zoals bijvoorbeeld ook bij Carry Slee het geval is; "wat doe je als je in deze problemen komt?"

Erg mooi vond ik de manier waarop Gwen haar gevoelens en gedachten op papier zet, maar ook hoe de auteur dit doet; hoe Gwen zich voelt na een ruzie, na een situatie thuis, enz, Susanne van den Beukel verwoordt het erg herkenbaar.
De sobere cover past naar mijn mening erg goed bij het boek, en ook de titel is tweeledig op te vatten, en had imo niet beter gekozen kunnen worden.

 

Verdraaid Goed

Hanneke Tinor-Centi ‘Verdraaid goed’: eerlijke Young Adult

‘Verdraaid goed’ is een eerlijk boek en, ondanks het zware thema, zeker geen zwartgallig verhaal. De schrijfstijl van Van den Beukel is veelbelovend. Wanneer zij doorgaat met schrijven en haar talent verder ontwikkelt, dan zal het mij niet verbazen wanneer er nog veel boeken van haar hand verschijnen.

 

Juf Marjan "Mooi debuut, Verdraaid Goed.

Het verhaal wordt verteld vanuit Crystal. Heel mooi zijn de beschrijvingen die ze geeft van personen en situatie, en hoe zij dat beleefd. Je leeft helemaal met haar mee.

 

Nakita's Library

Ik heb erg genoten van dit boek! Ik herkende een hoop punten van mijn eigen ervaringen. Gelukkig zijn er altijd lichtpuntjes in het leven en dat laat Crystal ook zien.

 

Samen is lezen leuk, door Myrtle

Verdraaid Goed  is op een bijzondere manier geschreven, want het is erg eenvoudig, maar toch komen er ook weer woorden als “booth” in voor waardoor je toch iets ouder moet zijn om het te begrijpen. 

 

Blue moon13, Charissa

Een klein boekje met veel emoties. Een boekje dat je laat zien dat je nooit je dromen moet opgeven, hoe lang het ook duurt. Je komt er wel.

 

Sanne van NL boekenrecensies

De manier hoe dit boek geschreven is, voelt heel luchtig aan, maar ook erg realistisch. Dit komt waarschijnlijk vanwege de omschrijvingen, maar ook vanwege het gebruik van plaatsnamen. Dit geeft toch een wat realistischere draai aan een boek, vooral omdat je jezelf dan misschien wel kan inbeelden in de desbetreffende locaties.

 

Kimberley van De Boekentrommel

Een korte Young Adult roman die vlot weg leest. Een aantal passende thema’s vinden we het boek. Een altijd sterke is iemand die vroeger gepest is en nu alles op alles zet om toch haar eigen gebouwde muurtje te verbreken. Een thema die het eigenlijk altijd wel goed doet.

 

Sarah Fee op Bol.com

Leuk tot aan het einde!

 

Ria Brekelmans op Facebook

Het boek is verdraaid vlot geschreven. De schrijfster heeft zich vantevorengoed laten informeren over het vak dj; en persoonlijk achter de knoppen plaatsgenomen voor een
optimale belevenis.

 

Dinas bij Bibliotheek Westland

Supervlot geschreven Young Adultboek door schrijfster die helemaal op de hoogte is van alles rondom Michael Jackson

 

Book lover Saphira

Ik heb het boek ‘Verdraaid Goed’ gewonnen als recensie-exemplaar. Ik ben totaal niet bekend met de schrijfster Susanne van den Beukel-Hendriks, dus ben ik erg nieuwsgierig naar haar boek.

Maak jouw eigen website met JouwWeb