Op de pijp met

Het duurde iets langer dan ik dacht, maar dan is het zover: ik zit op de pijp! Ik vind het een leuk interview dat nu in de Groot Westland staat. Wil je hem helemaal lezen, klik dan hier en kijk op pagina 30

Lees meer »

Interview

Vanaf vandaag staat mijn interview van 'Wat ik nou vind' online mét winactie! Er zaten een paar bijzondere vragen tussen, zoals: welke vraag is je nog nooit gesteld maar zou je willen dat mensen aan je stellen. Of wie mag jouw levensverhaal schrijven.

Lees meer »

Nieuwe recensies

Een tijdje geleden  heb ik een gratis E-book actie gehouden, het enige dat er ervoor vroeg was een reactie als ze het gelezen hebben. 

Lees meer »

Moet je Hebban

Mijn boek Verdraaid Goed was al op Hebban te vinden, sinds deze week heb ik ook een profiel. Heb je mijn boek gelezen, dan zou het super zijn als je dat op Hebban zet. En als je hem nog wilt lezen, kun je hem op je boekenplank zetten!

Lees meer »

Meer dunne boeken

Dit artikel las ik pas op Schrijvenonline. Wat zou het mooi zijn voor schrijvers en lezers zoals ik als deze trend ook in Nederland komt. Want mijn boeken zijn qua lengte novellen en daar is op dit moment nog niet heel veel vraag naar. Maar wie weet is dat binnenkort wel heel anders en is iedereen Verslingerd aan novelles!

Lees meer »

Het zwarte schaap

The Black Sheep Indie is een online platform voor indie schrijvers zoals ik. Daarom ben ik sinds kort lid van de kudde, zoals ze dat zo grappig noemen en ben ik nu ook een zwart schaap ;-) 

Lees meer »

Verdraaid goed E-book

Vanaf 1 juli ben ik een deel van de kudde ;-) en wel die van The black sheep indie: een platform voor schrijvers die boeken in in eigen beheer uitgeven. Zij hebben vooral E-books, dat komt mooi uit want ik wilde al een E-book versie van Verdraaid goed maken. Twee vliegen in een klap dus :-)

Lees meer »