Spring je mee?

Ik ben gek op Pinterest, voor leuke cadeau ideeën, schrijftips, portretten die ik voor mijn personages kan gebruiken en quotes.

Lees meer »

Drive

Heerlijk vind ik het als ik me helemaal kan verliezen in een boek. Bladzijde na bladzijde doorlezen, zonder te willen stoppen. Zo snel mogelijk uit willen lezen en toch ook weer niet, omdat ik dan afscheid moet nemen. Ik heb alleen een probleem: ik heb geen favoriete schrijver. Natuurlijk zijn er schrijvers die ik graag lees, maar na een paar boeken wil ik wat anders. Het liefst wil ik in een verhaal gezogen worden en in mijn geval is dat meestal bij thrillers. Vooral Karin Slaughter weet mij te pakken, maar die thema's... Het is altijd zo gruwelijk en daar heb ik nu geen zin in. Dus is het zoeken naar boeken lastig. Ik heb er deze week drie gelezen, twee konden mij niet boeien en de laatste van een beetje. Toch mis ik de drive om verder te lezen, niets anders willen doen dan lezen en daar baal ik van. Morgen ga ik mijn collega's in de bieb (wéér) vragen of ze tips hebben. Of hebben jullie tips?

Lees meer »

Mooie woorden

Donderdag 11 april was het zover: ik mocht op het podium tijdens het 'café van de mooie woorden'.Het thema van deze avond was ontluikend, daarom heb ik twee scènes over ontluikende verliefdheid voorgedragen. Was toch wel spannend om te doen, maar het ging gelukkig goed.

Lees meer »

Op de pijp met

Het duurde iets langer dan ik dacht, maar dan is het zover: ik zit op de pijp! Ik vind het een leuk interview dat nu in de Groot Westland staat. Wil je hem helemaal lezen, klik dan hier en kijk op pagina 30

Lees meer »

Interview

Vanaf vandaag staat mijn interview van 'Wat ik nou vind' online mét winactie! Er zaten een paar bijzondere vragen tussen, zoals: welke vraag is je nog nooit gesteld maar zou je willen dat mensen aan je stellen. Of wie mag jouw levensverhaal schrijven.

Lees meer »

Nieuwe recensies

Een tijdje geleden  heb ik een gratis E-book actie gehouden, het enige dat er ervoor vroeg was een reactie als ze het gelezen hebben. 

Lees meer »

Moet je Hebban

Mijn boek Verdraaid Goed was al op Hebban te vinden, sinds deze week heb ik ook een profiel. Heb je mijn boek gelezen, dan zou het super zijn als je dat op Hebban zet. En als je hem nog wilt lezen, kun je hem op je boekenplank zetten!

Lees meer »