Trilogie Verborgen littekens

 

Iedere belangrijke gebeurtenis laat een herinnering achter. Zoals de eerste keer dat je verliefd bent en je uren kunt dromen over dat loopje van die ene jongen. Vaak zijn het mooie herinneringen. Maar het kan ook fout gaan, bijvoorbeeld wanneer iemand die je vertrouwt je in de steek laat. Zoiets tekent je, als een litteken. Soms is dat zichtbaar, maar meestal niet. Als een verborgen litteken draag je die gebeurtenis met je mee. Met deze trilogie wil de schrijfster lezers met een litteken hoop geven. Zodat ze, net als Crystal, Gwen en Nina, tot bloei kunnen komen.

 

  • Het eerste deel 'Verdraaid Goed' is in mei 2016 uitgekomen.
  • 'Verslingerd' komt op 28 oktober 2018 uit.
  • De rode draad van 'Verstrooid' is al klaar.

 

 

 

 

 

Op You-Tube zijn er filmpjes van mensen met een verborgen litteken, zij 'vertellen' over hun litteken door middel van kaartjes met tekst. Dit is een van die filmpjes...

 

 

 

 

 

 

Deze les deed me gelijk aan mijn trilogie denken. In dit geval is het een les om duidelijk te maken wat pesten met iemand doet zoals bij Crystal in Verdraaid goed, maar ook Gwen uit Verslingerd en Nina uit Verstrooid hebben veel kreukels die je op het eerste gezicht niet aan hen ziet. Daarom wil ik hem met jullie delen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb