Verslag boekpresentatie

Gepubliceerd op 30 oktober 2018 om 22:36

BOEKPRESENTATIE VERSLINGERD DRUK BEZOCHT

Afgelopen zondag vond de boekpresentatie van Verslingerd, het tweede deel van de Trilogie Verborgen Littekens, van de Naaldwijkse schrijfster Susanne van den Beukel plaats. Met ruim 40 belangstellenden kan de lancering van dit boek in The Read Shop een succes genoemd worden. 

De inloop met koffie, thee en een koekje, rondgebracht door Susannes jongste zoon, zorgde voor een ontspannen sfeer. Het ging er dan ook gemoedelijk aan toe, daar tussen de boeken in de winkel.

 

Verslingerd, maar waar aan?

Na iedereen te hebben verwelkomd, vertelde Susanne van den Beukel hoe een nieuwsbericht haar inspireerde tot het schrijven van dit boek. Hoewel Susannes verhaal een andere kant op gaat, was het bericht over een gevonden baby de aanleiding voor dit boek. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, las een leeftijdgenootje van de hoofdpersoon twee stukken voor. De luisteraars hingen aan haar lippen.

Hierna werden twee proeflezers in het zonnetje gezet en verrast met de eerste twee exemplaren.

En toen was het alweer tijd voor de verkoop van het boek, uiteraard met handtekening. Dit was het hoogtepunt voor de schrijfster en zij maakte dan ook alle tijd voor een foto en een praatje.

 

Ook verslingerd raken?

Dat kan! Vanaf deze week is Verslingerd verkrijgbaar voor €9,50 in alle boekenhandels in het Westland en het Ebook via Bol.com. Voor meer informatie over Verslingerd, de trilogie of de schrijfster: www.susanneschijft.jouwweb.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.